Tiberiu-Cezar Tehnoetic

Cu ocazia aniversării a 27 de ani, am compus o listă de lucruri pe care mi le doresc și mi-ar plăcea să-mi fie făcute cadou. Dacă ai intrat pe pagina aceasta, știi deja că ce întreprind schimbă societatea în bine și dacă vrei să-mi faci un cadou din lista aceasta sau un altul, te rog, scrie-mi la tiberiu-cezar@tehnoetic.ro. Mulțumesc!

Donație sau sponsorizare

Donațiile personale mă ajută să-mi plătesc ratele și să-mi dau înapoi toate împrumuturile către prieteni făcute pentru înființarea Fundației Ceata, respectiv pornirea afacerii Tehnoetic.com. Persoanele fizice îmi pot face donații în contul personal, în timp ce persoanele juridice îmi pot face sponsorizări în contul PFA-ului meu.

Bere rece

Sunt un mândru consumator de bere de toate felurile, o băutură alcoolică suficient de slabă cât doar să mă relaxeze și să fac față cu succes situațiilor dificile cu care mă confrunt în fiecare zi în proiectele mele sociale. Multe colaborări le-am legat și multe discuții inteligente le-am avut la bere, așa că nu ezita să mă inviți la o bere.

Cină la tine sau în oraș

Ador cinele, pentru că seara mai toată lumea ia pauză și reprezintă un prilej bun de reconectare, de purtat discuții inteligente și praticat umor de calitate, savurând mâncăruri bune, totul într-o atmosferă destinsă. O cină reușită îmi creează bună dispoziție și îmi crește productivitatea pentru ziua următoare.

Curs de înot

Am încercat mai multe sporturi, dar cred că înotul e cel mai potrivit pentru dezvoltarea armonioasă a corpului meu și inducerea stării de bine, atât de necesară productivității în activitățile intelectuale. Pentru că nu consider că înot eficient, îmi doresc mult să fiu mai întâi învățat de un profesionist.

Masă pentru două persoane

Apreciez foarte mult cinele, în special în doi, și pentru astea am nevoie de o masă cu două scaune. Deocamdată nu am locuința mea în care să pun masa, dar dacă îmi faci cadou una, o amplasez la una din persoanele dragi cu care iau cina mai des. Cinele îmi creează bună dispoziție și productivitate pentru ziua următoare.

Masterat în administrarea afacerilor

Îmi doresc să urmez un program intensiv (de un an) de masterat în administrarea afacerilor (MBA) la ASE, în colaborare cu o universitate canadiană. Cred că mă va ajuta să fiu un administrator mai bun al proiectelor mele și odată admis, am nevoie de acoperirea taxei de școalizare.

Locuință în București

De câteva luni nu-mi mai permit să plătesc chirie și stau la un prieten diferit în fiecare săptămână. O locuință stabilă oferită sub împrumut de folosință sau ca donație m-ar ajuta să elimin timpii morți și să mă bucur de intimitate, care îmi crește moralul și deci, productivitatea în proiectele mele sociale.

Comandă de adaptor

Magazinul meu virtual care vinde și promovează doar tehnologii etice, Tehnoetic.com, încă are un singur produs, adaptorul de rețea fără fir TET N150, certificat de FSF că respectă libertatea programelor. Cumpărând acest articol, mă ajuți să diversific gama de articole ale acestui magazin etic și să am un venit.

Tricouri personalizate

Îmi doresc să am o colecție de mai multe tricouri personalizate cu mesaje care reprezintă diverse convingeri de-ale mele, pentru a face mai ușor activism în societate. Un mesaj puternic pe tricou atrage oamenii interesați să afle mai multe, deci este mult mai eficient.

Găzduire timp de o săptămână

De câteva luni nu-mi mai permit să plătesc chirie și stau la un prieten diferit în fiecare săptămână. De regulă în București, dar când călătoresc pentru a ține vreun discurs sau a lega colaborări, am nevoie de găzduire și în alte orașe. Spune-mi dacă ești disponibil ca să te pun pe lista de oportunități de cazare din orașul respectiv.

Semnături pentru partid

Vreau să provoc schimbarea în societatea românească într-un mod mai eficient, din interiorul sistemului, și nu doar ca până acum, din afara lui, ca reacțiune la acțiunile ce demonstrează de aproape fiecare dată incompetență și corupție a majorității clasei politice românești. Am nevoie de semnături pentru înființarea partidului.

Radiografie a coloanei

Trebuie să aflu un diagnostic pentru problemele cu coloana vertebrală pe care am început să le simt încă din adolescență. Pentru asta am nevoie de o radiografie la coloană și nu-mi permit să plătesc pentru ea. Aceste probleme mă împiedică uneori să rămân mult timp în picioare în același loc, ca de exemplu la un stand al Fundației Ceata.

Două tatuaje

Deși mi-au plăcut dintotdeauna la alte persoane ca artă și simbol al convingerilor personale, până la 27 de ani nu am luat în serios gândul de a-mi face tatuaje. Nu le vreau permanente, deși am toate motivele să cred mesajele vor rămâne valabile pentru mine și la o vârstă înaintată.